Firma Eko-Term Kućmierz proponuje południowoeuropejski design w ogrodzie, wprowadzając do oferty oryginalny włoski piec Cupola, wyprodukowany przez Alfa Pizza. Urządzenie jest opalane drewnem i nadaje się zarówno do pieczenia pizzy, chleba, jak i mięs, ryb oraz wielu innych potraw.
Piec Cupola zbudowano z izolowanej kopuły wykonanej z masy ceramicznej. Posiada długie, stylowe nogi i praktyczną półkę na drewno. Wymiary urządzenia ważącego 200 kg wynoszą 103 x 104 cm (gł. x szer.).
We włoskim piecu Cupola można piec jednocześnie trzy pizze. Czas nagrzewania wynosi 45 minut.
Piec Cupola zbudowano z izolowanej kopuły wykonanej z masy ceramicznej. Posiada długie, stylowe nogi i praktyczną półkę na drewno. Wymiary urządzenia ważącego 200 kg wynoszą 103 x 104 cm (gł. x szer.).
We włoskim piecu Cupola można piec jednocześnie trzy pizze. Czas nagrzewania wynosi 45 minut.